Over mij

Over Mij

Mijn naam is Hanneke Engelen en na jaren zoeken heb ik mijn passie gevonden:

voetreflexologie. 

In december 2017 ben ik de opleiding tot VoetreflexPlus therapeut gaan doen bij Total Health. Inmiddels heb ik deze 3-jarige HBO opleiding positief afgerond en ben ik gecertificeerd VoetreflexPlus therapeut. Tevens heb ik nog 1 jaar Medische Basis Kennis gevolgd, waardoor nu ook alle behandelingen, als je aanvullend verzekerd bent, gedeeltelijk worden vergoed.

Wat ik vooral belangrijk vind in dit beroep is dat ik mensen kan helpen. Vaak kiezen mensen voor voetreflex als ze in het ‘normale’ geneeskundig circuit niet meer geholpen kunnen worden. Omdat VoetreflexPlus een combinatie van Westerse en Chinese geneeskunde is, en we kijken naar de hele mens (holistisch), dus niet alleen de klacht, zijn er vaak mogelijkheden om de klachten te verminderen.

Voetreflextherapie doet echt wat met mensen!

Engelen Voeten

Voor jou

Mag ik je mijn waardering tonen
Je met een massage belonen
Even jouw voeten verwennen
En je zo een beetje beter leren kennen

Mag ik je voeten verwarmen
Ze met respect omarmen
Energie laten stromen
Opdat liefde buiten zal komen

Mag ik je mijn vertrouwen schenken
Even de psyche wenken
Met zachte vloeiende gebaren
Jouw vertrouwen mogen ervaren

Mag ik jou reflexzones stimuleren
Pijn of blokkades keren
Naar jouw oorspronkelijkheid
In lichaam, geest en menselijkheid

Mag mijn massage helend werken
Jou in je hele wezen sterken
Het zal mij in mijn aardse leven
Veel liefde en voldoening geven

In mijn praktijk sta jij centraal, jij bepaalt wat je nodig hebt en ik bied je de ruimte, persoonlijke aandacht, empathie en tijd, zodat jij je veilig kunt voelen om op een bewuste manier naar jezelf te kijken. Op deze manier kun je zien waar eventuele spanningen en klachten vandaan komen. Voor mij is iedereen goed zoals hij/zij is. Ik geloof dat wij samen een plan kunnen opstellen, gericht op jouw klachten, waardoor jij je beter gaat voelen en de kans gaat verkleinen dat de klachten terug zullen komen. We zullen het hele traject samen doen en evalueren of we nog op de goede weg zitten. Eventueel in samenspraak met je behandelend arts. Na elke behandeling ben je natuurlijk vrij om te bepalen of je door wilt gaan of niet.

Benieuwd naar de behandelingen?

Ben jij klaar voor een hemels gevoel?

WhatsApp chat