Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Is het wat voor mij?

Je zult het nooit weten, als je het niet probeert. Als je voor een eenmalige behandeling komt, kun je zelf beslissen wat het met je doet.

Ik heb hele gevoelige voeten, is het dan wat voor mij?
Er kan op verschillende manieren gemasseerd worden, stevig en zacht. Vooraf kan altijd worden aangegeven dat je hele gevoelige voeten hebt, en daar houd ik dan rekening mee. Deze massage kietelt niet. Het is mogelijk dat sommige punten pijnlijk zijn, en deze zullen dan ook vaak overeenkomen met jouw klachten. Deze pijnlijke plekken betekenen dat er blokkades zitten en dat die losgemaakt moeten worden.

Mag een voetreflexmassage altijd?

In bepaalde gevallen mag voetreflexologie niet toegepast worden, zoals bij open wonden of grote schimmelvelden op de voeten, bij aandoeningen die operatief behandeld dienen te worden, bij koorts en acute infecties of zwangerschap en kanker (deze laatste twee omdat ik de specialisaties nog niet gehad heb, verder in de opleiding komt dat er nog bij, alleen ontspanningsmassages mogen dan wel).

Mocht je twijfelen, neem dan even contact met mij op.

Wat zijn de bijwerkingen:

De massage stimuleert het zelfgenezend vermogen en de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en energie weer vrij kan stromen.

De volgende reacties zijn o.a. mogelijk:

kortdurende verergering van (oude) klachten

vermoeid voelen

uitscheiding van afvalstoffen

meer emotioneel

fitter en vitaler voelen

sterk voelen, meer in eigen kracht

relaxed

Kledingadvies:

Het is handig als je een broek aan hebt, die tot boven de knie geschoven kan worden, zoals een jogging broek of iets dergelijks.

Wat is Voetreflexologie?

Welke behandelingen zijn er?

Ben jij klaar voor een hemels gevoel?

WhatsApp chat